Indvielse af skolens nye bygninger

Fredag den 10. november var en stor festdag på skolen. Her indviede elever, personale en masse gæster skolens nye bygninger.

Der blev holdt taler af bl.a borgmester, Pia Allerslev og holdt diskotek med pølser og is til børnene.

I indskolingen afsluttede vi dagen med et superflot trylleshow, der var til stor morskab for publikum.

Flash mob til morgensamling

Vores morgensamlinger i indskolingen kan byde på lidt af hvert. Det er en rigtig god og social måde at starte dagen på - som oftest med en sang.

Det sker også, at der er en optræden, og i dag var det et af vores valghold, der lavede en såkaldt Flash Mob til stor overraskelse for resten af indskolingen.

Indvielse af skolen

Så er byggeriet endelig færdig, og det skal selvfølgelig fejres med manér.

Vi får fint besøg og skal lave en masse festlige ting.

Læs hele programmet for indvielsen ved at klikke på billedet ovenfor.

Valghold på Kirsebærhavens skole

Folehaven - ikke så ringe endda

Når man kommer udefra kan Folehaven sikkert virke lidt grå og trist.

Det har Berlignske skrevet lidt om.

Det er dog bestemt ikke alle der er enige i den noget negative og ensidige fremstilling. Og vi her på skolen kan kun tilslutte os Lone Haahr Mogensens genmæle, hvor Folehaven bliver beskrevet på en mere nuanceret måde.

På Kirsebærhavens skole oplever vi en skøn mangfoldighed med en masse unikke muligheder for udvikling og læring til følge.

Læs hele kommentaren her:

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærere og skolelederens øjne.