Nyhedsbrev marts 2018

I ønskes alle en rigtig god påske.

Klik på ovenstående billede og læs nyhedsbrevet.

Som det fremgår af brevet, holder vi forældremøde for kommende 0.klasser den 6. juni kl.17.00-18.30

Flash mob til morgensamling

Vores morgensamlinger i indskolingen kan byde på lidt af hvert. Det er en rigtig god og social måde at starte dagen på - som oftest med en sang.

Det sker også, at der er en optræden, og i dag var det et af vores valghold, der lavede en såkaldt Flash Mob til stor overraskelse for resten af indskolingen.

Skolebestyrelsesvalg 2018

Skal der kunst på skoleskemaet? Skal vi flytte undervisningen udenfor? Skal vi samarbejde mere med erhvervslivet? Kig forbi skolens kontor, hvis du er interesseret i at stille op til skolebestyrelsen. Eller kom til forældrekaffe d. 12/4-18 ved gallerigangen og d. 4/5-18 ved trappen hos 0.klasserne.

Skolebestyrelsen har beskrevet hvad det vil sige at være en del af bestyrelsen, klik på ovenstående billede og læs nærmere.

Valghold på Kirsebærhavens Skole

3. og 4. årgangs valghold læs-læs-læs fordybet i billedbøgerne.

På skolen har børnene valghold - både i ind- og udskolingen. Klik på link´sene nedenunder for at se hvad børnene kan vælge imellem.

Cellemodel

Et fokusområde på Kirsebærhavens Skole er NATURligvis i NATURfag. I biologiundervisningen på Kirsebærhavens Skole fokuserer vi på, at eleverne formår at kunne modellere og forklare deres modeller.

Her er et smugkig ind i en af øvelserne i biologi laboratoriet. 8.V er blevet undervist i cellernes opbygning og deres strukturer, i stedet for at lave en tegning, har de her lavet en 3D-model.

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærere og skolelederens øjne.