Sommerferie

Vi ønsker alle en solrig og velfortjent ferie!

1.-9. klasse starter igen mandag den 7/8 til normal skoledag.

0. klasse møder tirsdag den 8/8 fra klokken 9-11

(alle kommende 0.kl børn modtager et invitationspostkort i sommerferien)

På gensyn!

Nyhedsbrev fra Lauge

Så er der nyhedsbrev fra Lauge.

Se det ved at klikke på billedet ovenfor, eller gå op i menupunktet "fakta" og derefter "nyhedsbreve fra Lauge". Der kan man også se de tidligere nyheder fra skolen

Midsommerfesten

Vi fik afholdt et brag af en midsommerfest.

Igennem hele dagen var der aktiviteter for børnene, og da forældrene stødte til hen på eftermiddagen, blev der lavet boder, koncert og spist mad sammen.

Festen sluttede med børnedisko og lodtrækning. Børnene var meget trætte dagen efter...

eReolenGo! Super læsemateriale

Kirsebærhavens Skole har været så heldig, at alle vores elever har fået adgang til eReolen Go!.

Her er der mulighed for at låne næsten alle de e-bøger og lydbøger man vil med sit UNI-Login.

Man kan både downloade app til eReolen Go! eller bruge siden på almindelig PC.

God fornøjelse

Madpakkeudfordring med TV 2

TV 2 har været på besøg hos 6. klasse, for at snakke om sundhed, og bl.a udfordre børnene til at bytte deres madpakke for noget anderledes mad, som deres kok lavede med børnene.

Børnene havde en sjov og spændende dag, og der var måske nogen, der opdagede noget nyt de kunne lide.

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærere og skolelederens øjne.