Kirsebærløbet 2015

Her er en lille film fra skolens "Kirsebærløb". Der blev kastet med vand og farvepulver til den store guldmedalje.

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærer og skolelederens øjne.

Kirsebærhavens skole – en skole i rivende udvikling

Med indførelsen af den nye læringsreform, blev der på Kirsebærhavens skole sat fokus på at udvikle skolen – i STOR stil.

 

Derfor er skolen fra nuværende skoleår, specielt udvalgt til at være ’Handleplansskole’. Dette betyder at skolen over de næste par år får tilført mange nye ressourcer. Hvilket har åbnet muligheden for, at vi allerede nu har søsat mange nye og spændende projekter; alle projekter, der skal bidrage til at udvikle elevernes trivsel på skolen og i lokalområdet, og samtidig sætte fokus på at løfte fagligheden for den enkelte. På denne måde er vi fast besluttede og meget sikre på, at vi i fremtiden på Kirsebærhavens Skole kan indfri en vision om at være en levende skole for alle børn i et mangfoldigt område. En skole hvor fagligheden nytænkes, så adspredelse i dagligdagen er en selvfølge, men samtidig med stor fokus på skolens faste traditioner. Hos os vil bevægelse og nærvær være en fast medspiller til at skabe læring og hele mennesker. 

 

Med andre ord:

 

Kirsebærhaven gør dig klar til livet.