Toilet-uge i indskolingen

Hvordan vasker man fingrene på den rigtige måde?

Hvordan er det nu lige man efterlader toilettet efter man har brugt det?

Hvor mange stykker papir er det nødvendigt at bruge til at tørre hænderne?

Og hvor er det papiret skal hen når man har vasket fingrene?

Disse og mange flere problemstilinger arbejder indskolingen med i uge 36, hvor vi har den årlige "toilet-uge".

Målet er, at børnene lærer god hygiejne, og at de samarbjeder om at holde toiletterne fine i løbet af skoledagen.

Indskrivning for kommende 0. klasser

Vi holder forældre-informations-aften onsdag d. 1. november kl. 17 - 19 i salen.

Vi vil blandt andet fortælle jer om skoledagen på Kirsebærhavens Skole,
vise film fra en skolehverdag og guide jer rundt på vores flotte skole.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Mange hilsener
børnehaveklasselederne og ledelsen.

Klik her for link til indskrivning.

Folehavefestival 2017

Igen i år var skolen en stor del af Folehavefestivalen. På trods af det lidt fugtige vejr var der rigtig godt gang i de mange boder og optrædener.

Der blev solgt kager, pizza, legetøj, hjemmelavet æblemost, pandekager og en masse andet - og pengene gik til elevernes klassekasser.

Vi glæder os til næste år - og håber på lidt bedre vejr.

Valghold på Kirsebærhavens skole

Folehaven - ikke så ringe endda

Når man kommer udefra kan Folehaven sikkert virke lidt grå og trist.

Det har Berlignske skrevet lidt om.

Det er dog bestemt ikke alle der er enige i den noget negative og ensidige fremstilling. Og vi her på skolen kan kun tilslutte os Lone Haahr Mogensens genmæle, hvor Folehaven bliver beskrevet på en mere nuanceret måde.

På Kirsebærhavens skole oplever vi en skøn mangfoldighed med en masse unikke muligheder for udvikling og læring til følge.

Læs hele kommentaren her:

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærere og skolelederens øjne.