Julehygge for de kommende skolestartere

OBS Ny dato for arrangementet

 

Den nye dato er onsdag den 9. December, hvor vi holderi et hyggeligt julearrangement for alle de kommende elever i 0. klasserne. Det foregår i salen fra kl. 17.00-18.30

Vi glæder os til at se jer!

 

 

Hvorfor vælge os?

Her kan du se en lille video, hvor vi gerne vil vise, hvorfor Kirsebærhavens Skole er den bedste at gå på.

(Hvis videoen ikke virker, kan man højreklikke på den og vælge "opdater", eller fra Mac: "genindlæs side")

 

Direkte link til indskrivning i børnehaveklassen på Kirsebærhavens Skole:

https://pasningogskole.kk.dk/skole/navn?title=kirseb%C3%A6rhavens+skole

Venskabsklasser

Et af vores fokuspunkter på Kirsebærhavens Skole er at inddrage venskabsklasser i undervisningen.

Venskabsklasser er et godt ekselmpel på, at man nogen gange kan "få 2+2 til at give 5" - både med hensyn til trivsel og læring.

Begge klasser oplever et øget sammenhold. De små får nogle "rollemodeller" at se op til, og de store oplever et ansvar i forhold til de små elever. Desuden bliver skoledagen i det hele taget mere rar, når man kender de andre børn bedre.

Hver klasse på skolen har en venskabsklasse, som indimellem arbejder sammen på tværs.

Ovenfor ser man billeder fra et danskforløb hvor 1.u og 6.u arbejder sammen. 

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærere og skolelederens øjne.

Kirsebærhavens skole – en skole i rivende udvikling

Med indførelsen af den nye læringsreform, blev der på Kirsebærhavens skole sat fokus på at udvikle skolen – i STOR stil.

 

Derfor er skolen fra nuværende skoleår, specielt udvalgt til at være ’Handleplansskole’. Dette betyder at skolen over de næste par år får tilført mange nye ressourcer. Hvilket har åbnet muligheden for, at vi allerede nu har søsat mange nye og spændende projekter; alle projekter, der skal bidrage til at udvikle elevernes trivsel på skolen og i lokalområdet, og samtidig sætte fokus på at løfte fagligheden for den enkelte. På denne måde er vi fast besluttede og meget sikre på, at vi i fremtiden på Kirsebærhavens Skole kan indfri en vision om at være en levende skole for alle børn i et mangfoldigt område. En skole hvor fagligheden nytænkes, så adspredelse i dagligdagen er en selvfølge, men samtidig med stor fokus på skolens faste traditioner. Hos os vil bevægelse og nærvær være en fast medspiller til at skabe læring og hele mennesker. 

 

Med andre ord:

 

Kirsebærhaven gør dig klar til livet.