Nyhedsbrev december 2017

Kære alle

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at se jer igen mandag d. 8. januar 2018.

Se vedhæftede nyhedsbrev

https://kir.skoleporten.dk/spa/dokumenter-download/9a053ae0-ba23-4158-bc4d-1508a7dba767/True/Nyhedsbrev%20december%2017.pdf

 

 

 

Flash mob til morgensamling

Vores morgensamlinger i indskolingen kan byde på lidt af hvert. Det er en rigtig god og social måde at starte dagen på - som oftest med en sang.

Det sker også, at der er en optræden, og i dag var det et af vores valghold, der lavede en såkaldt Flash Mob til stor overraskelse for resten af indskolingen.

 

Erhvervskaravanen på Kirsebærhavens Skole

Mandag d. 29 januar kulminerede Erhvervsuddannelseskaravanens pilotprojekt med deres ottende og sidste besøg på folkeskoler i Hovedstadsområdet.

Her var alle elever og forældre i 7.-9. klasse inviteret til et stort arrangement med forskellige oplæg, personlige fortællinger, dialogworkshops og ikke mindst muligheden for selv at prøve kræfter med forskellige håndværksfag, som fx elektriker, håndværker, kok og cykelmekaniker.

Eleverne blev mødt i øjenhøjde af unge engagerede rollemodeller, der selv har valgt erhvervsuddannelsesvejen, og både elever og forældre kunne bruge hænderne alt imens snakken gik.   

Der blev lavet små lækre anretninger, stikdåser og forlængerledninger, cykelreparationer og ikke mindst et flot plankebord til udskolingens nye fællesrum.

 

Valghold på Kirsebærhavens Skole

3. og 4. årgangs valghold læs-læs-læs fordybet i billedbøgerne.

På skolen har børnene valghold - både i ind- og udskolingen. Klik på link´sene nedenunder for at se hvad børnene kan vælge imellem.

https://kir.skoleporten.dk/spa/dokumenter-download/a0c09a92-bf4b-404c-9240-05304443149e/True/eftera%CC%8Ar_valghold_%20store.pdf

https://kir.skoleporten.dk/spa/dokumenter-download/bbe5c7b9-9a07-46a0-8247-492b06c8df26/True/Eftera%CC%8Ar_Valghold_lille.pdf

Cellemodel

Et fokusområde på Kirsebærhavens Skole er NATURligvis i NATURfag. I biologiundervisningen på Kirsebærhavens Skole fokuserer vi på, at eleverne formår at kunne modellere og forklare deres modeller.

Her er et smugkig ind i en af øvelserne i biologi laboratoriet. 8.V er blevet undervist i cellernes opbygning og deres strukturer, i stedet for at lave en tegning, har de her lavet en 3D-model.
 

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærere og skolelederens øjne.