Valby Games 2017

Klik på billedet ovenfor, for at se det spændende program til Valby Games 2017. Det foregår den 7/6 i Valbyparken

Forældremøde for kommende 0. klasse

Klik på billedet ovenfor, for at se indbydelse til forældremøde for kommende 0. klasse.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Midsommerfest 2017

I år vender midsommerfesten tilbage.

Festen  er som altid for hele familien, men i år gør vi det lidt anderledes. Der vil være både aktivitetsboder og boder med kage/kaffe og slik. Man kan også høre de forskellige musikhold spille koncert. Festen afsluttes med et stort børnediskotek.

Der bliver sendt invitationer ud senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 14. juni.

eReolenGo! Super læsemateriale

Kirsebærhavens Skole har været så heldig, at alle vores elever har fået adgang til eReolen Go!.

Her er der mulighed for at låne næsten alle de e-bøger og lydbøger man vil med sit UNI-Login.

Man kan både downloade app til eReolen Go! eller bruge siden på almindelig PC.

God fornøjelse

Forældreforum

Skolebestyrelsen inviterer til foredrag om trivsel mandag den 29/5 på biblioteket. Læs mere ved at klikke på billedet ovenfor.

Præsentationsvideo

En kort introdutionsvideo, der med ord og billeder viser Kirsebærhavens skole gennem elever, forældre, lærere og skolelederens øjne.